Comencem el curs 2017/18!

Encetem el nou curs amb tota una sèrie de projectes i reptes que, des d’aquest espai, us anirem donant a conèixer.

En primer lloc, els alumnes de 1r d’ESO han començat a treballar, tal com ja van fer l’any passat el projecte “Posem fil a l’agulla”; aquest projecte els permetrà, durant els primers dies de curs, conèixer a fons el centre, els companys i la nova etapa educativa que enceten. A més, durant el curs, treballaran per projectes durant algunes setmanes, tal com ja us explicarem més endavant.

D’altra banda, el centre continua apostant pel Tractament Integrat de Llengües (TIL), cosa que vol dir que el professorat continuarà formant-se per desenvolupar aquesta metodologia, tant a l’ESO com al Batxillerat. A més, també continuem essent un centre GEP, és a dir, apostem pel plurilingüisme en algunes matèries.

Pel que fa a la Formació Professional, aquest curs continuarem incrementant el nombre d’alumnes que poden cursar els seus estudis en la modalitat d’FPDual; aquesta modalitat professional els permet desenvolupar una part del seu aprenentatge a través de pràctiques en empreses. 

També us animem a seguir-nos a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook), on anirem difonent de forma immediata les activitats que duem a terme al centre.