Taller de la Creu Roja sobre alcohol

Durant la primera sessió, la conferenciant, l’Anna, ens va introduir la temàtica tot explicant-nos quines són les causes principals de les conductes perilloses en relació a la ingesta d’alcohol així com les conseqüències més greus que es deriven d’aquestes pràctiques. Valorem molt positivament que ens animés a formular-li tot tipus de preguntes sobre la temàtica exposada i que ella mateixa compartís amb nosaltres la seva pròpia experiència.

La segona sessió es va centrar en l’exposició de les estratègies més eficaces per evitar i/o eliminar conductes abusives respecte al consum d’alcohol. Mitjançant un munt d'exemples, alguns casos pràctics i l’exposició teòrica, ambdues xerrades ens han proporcionat l’oportunitat de descobrir aspectes importants al vontant dels problemes que comporta l’abús de l’alcohol, que quedaran per sempre més gravats en la nostra memòria.

Aprofitem aquest espai per agrair a l’Anna el fet d’oferir-nos a informació i d'haver-nos parlat de les seves vivències. Moltíssimes gràcies!

Ichrak el Hasnaoui – 1r Batxillerat

 

 

creu roja2