Orientació universitària

El dia 11 d’octubre van assistir a la xerrada de la Universitat Pompeu Fabra i, el 25, a la de la Universitat de Lleida.

En totes dues, van obtenir informació general sobre les PAU (ponderacions, notes de tall, etc.). A més, cada universitat els va explicar en quin lloc se situen els diversos estudis que ofereixen dins dels rànquings internacionals i quins són els graus, dobles graus, titulacions pròpies i centres que tenen adscrits.

També els explicaren els preus dels diversos estudis i les beques a les quals poden accedir els estudiants, tant les generals que ofereixen els organismes públics, com les pròpies de les universitats. A més, els van parlar de qüestions molt més pràctiques com ara les residències (les més properes a les facultats i les pròpies de les universitats), les instal·lacions esportives amb què compten els diversos campus, els programes d’intercanvi que ofereixen, etc.

Aquestes són les dues primeres universitats que ens han visitat; les xerrades continuaran durant tot el curs amb la presència d’altres centres que ajudin l’alumnat a orientar-se de cara al futur.

 

upf

 

uni lleida