Prou violència masclista!

A més d’aquest desig unànime, a les classes s’ha treballat una presentació per explicar per què el 25 de novembre es commemora aquest Dia Internacional des del 1999, quan l'ONU va donar caràcter oficial en aquesta data. I, especialment, s’ha recordat que la violència de gènere és un concepte que abasta tot tipus d’agressió i que té com a objectiu causar dany físic o emocional a una dona. Cal destacar que inclou tant la violència sexual com les amenaces, la coacció i la privació de llibertat, aspectes que comencen ja amb les relacions adolescents i que cal fer-los evidents als ulls de tothom.

S’ha recordat també el telèfon 900 900 120 contra la violència masclista, un telèfon que funciona les 24 hores del dia, i que és gratuït i confidencial.

Després els alumnes han penjat les sabates vermelles que havien pintat durant la setmana passada, sabates que ens serviran per recordar els noms de les víctimes de la violència masclista d’enguany, 55 fins a dia d’avui. També s’han penjat cartells amb tots els seus noms a l’entrada del centre! 

 

sabates ppt

 

sabates violència 5

 

sabates violència 7g

 

sabates violència 8g

 

sabatesllaçlila

 

SABATESVIOLÈNCIA 2

 

SABATES 1