RIP, Descansa en pau (si pots)

L’obra, escrita conjuntament amb el seu germà Tomàs Simón, vol ser una reflexió des de l’humor i la ironia, d’un tema tan humà com la mort. Així, els diferents esquetxos que la formen, miren de fugir de la transcendència que sovint envolta el decés a través de breus escenes acompanyades d’una música desacomplexada.

La interpretació va anar a càrrec dels alumnes de l'optativa de Teatre i Música de 3r d'ESO, que enguany van comptar amb la col·laboració d’alguns alumnes de 4t. Amb música en directe, a l'orquestra, hi van participar set músics, dels quals sis eren alumnes també de l'institut i el professor del centre, Felip Brunet. A més, va completar el repartiment de l’obra, una petita coral formada, sobretot, per professors del centre. 

L’obra, a nivell escènic, va estar dirigida per la professora de Llengua Catalana i Literatura, Claustre Pallarès i, pel que fa a la direcció musical, va estar en mans dels professors de Música, Joan Miquel Simón i Felip Brunet. A més, la professora d’Educació Física, Rosa Batalla, es va fer càrrec del vestuari, maquillatge, perruqueria i atrezzo.

En la preparació de l'atrezzo també s’hi van implicar altres departaments del centre: els de Fabricació Mecànica, de Tecnologia i d'Informàtica. 

Aquesta obra es va emmarcar en la celebració de les Jornades Culturals de l’institut, com cada any, i va tenir el suport de la Comissió de Jornades Culturals, el Departament de Música, el Departament de Llengua catalana i el Departament d'Educació Física. Se'n van fer tres representacions: una el dia 19 al matí, per als alumnes de 1r cicle d'ESO, i dues el dia 20: una al matí per als de 2n cicle d'ESO, i una al vespre oberta al públic en general.

El curs vinent ja farà deu anys que l'Institut Jaume Huguet presenta obres de Teatre i, per tant, ja ens preparem per celebrar el 10è aniversari.

 

RIP 2

 

RIP 3

 

RIP 4

 

RIP 5

 

RIP 6

 

RIP CARTELL