Jornades Culturals-2018

Les vam començar el dia 18 d’abril, amb la inauguració, al Pati de St. Roc, de l’exposició “100 anys de la Biblioteca Popular de Valls”, fruit del treball per projectes del segon trimestre dels alumnes de 1r d’ESO i de la qual ja us vam parlar aquí.

Entre els dies 19 i 23 d'abril, es van dur a terme al centre diferents activitats per conèixer altres cultures. Així, els alumnes de 1r i 2n van participar en un taller de jocs de carrer típics de països d'Àfrica, Àsia i Amèrica, organitzat pels alumnes de 1r del CFGS d'Activitats Físiques i Esportives. Per la seva banda, els alumnes de 3r i 4t van rebre una classe de dansa urbana, oriental i de coreografia musical a càrrec de l'Associació ATMA de Tarragona.

I enguany, com a novetat, algunes alumnes del centre també van voler col·laborar en les Jornades organitzant alguns tallers. D'aquesta manera, un grup d'alumnes de 4t d'ESO va oferir una xerrada sobre igualtat als alumnes de 2n, i dues alumnes de 1r de Batxillerat van desenvolupar un taller de henna per als alumnes de 4t.

Les Jornades es van tancar amb el muntatge de l'exposició sobre la multiculturalitat al vestíbul del centre, elaborada per tots els alumnes d'ESO de l'Institut.

 

JORNADES EXPO2

 

JORNADES EXPO3

 

JORNADES FENT NINOS

 

jornades balls

 

jornades balls3a