Game over. No te la juguis

gutmannEl 5 d'octubre, Ferran Roca, monitor de l'Institut Guttman, va venir al centre per parlar del programa “Game over. No te la juguis”; s’adreçà a l'alumnat de 1r de Batxillerat, CFGM CAI i Sistemes Informàtics, i 4t d'ESO. El Ferran Roca parlà directament amb els alumnes del centre vallenc de la seva situació, amb l’objectiu de sensibilitzar-los per desenvolupar comportaments responsables, adoptar actituds de prudència i prendre les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.

El programa “Game over. No te la juguis” es pot dur a terme gràcies al compromís de més de 20 monitors de l'Institut Guttmann; són persones que han patit en primera persona un accident de trànsit amb greus seqüeles i això els permet de fer una sessió de sensibilització ja que donen un testimoni directe de la seva experiència.

L’Institut Guttmann està especialitzat en la neurorehabilitació, és a dir en els casos en què hi ha lesió medul·lar o dany cerebral després d’un accident, i des de fa anys du a terme projectes per conscienciar l’alumnat de la importància de la prevenció dels accidents de trànsit.

 

gutmann2

 

game over