Programa LINX 7.0

Aquest programa té un elevat cost econòmic, però per al nostre centre és gratuït perquè  es va aconseguir mitjançant un curs de formació que va fer bona part del professorat del departament de Fabricació Mecànica; el curs el van impartir conjuntament la Generalitat de Catalunya i l’empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.).

El programa informàtic LINX 7.0 està orientat a facilitar la gestió del manteniment en tot tipus d’instal·lacions i empreses, permet gestionar les àrees d’actius, de recursos humans (interns/externs), de recanvis (gestió, estocs, comandes), de OT’s (preventius, correctius i predictius), etc. Gràcies a aquest programa, l’alumnat assoleix una formació innovadora que els garanteix una entrada al mercat laboral competitiva; pel que fa al professorat, li dona les eines necessàries per tenir uns docents formats amb coneixements informàtics totalment actualitzats.

Al nostre centre s’imparteix el cicle formatiu de grau superior en Mecatrònica industrial, dins del quan els alumnes fan l’assignatura curricular de Processos i gestió de manteniment i qualitat. Aquest mòdul permet simular d’una manera real la gestió del manteniment d’una empresa i, en aquest sentit, tenir el programa LINX 7.0 és una eina perfecta per completar els continguts de la matèria de forma real i actualitzada.

Departament de Fabricació Mecànica

 

 

linx 2