El web del teu restaurant

Tot seguit trobareu els noms dels restaurants de cada grup amb l’enllaç corresponent per tal que les pugueu visitar.

Restaurants 2n ESO A: Isola Perduta, Can Bolet, Choji, Foodcat, Maritme, Taichin, Rossella

Restaurants 2n ESO B: Tasty, Rol food, Cote du roc, El rincon

Restaurants 2n ESO C: Cal català, Countryfood, Lluna de plata, Stellaire, Cleandishes, Miniitaly, Ham und dog

Restaurants 2n ESO D: Vista al mar, Bonappetit, Lani, Gard, El pozo, Avellino, Pedrapedrita

Aquest projecte, que es va dur a terme a l'Institut les dues últimes setmanes de maig, forma part de l'aposta del centre per l'Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) que es va començar fa tres cursos. La innovació tecnològica, amb la utilització dels xat bots amb Telegram, el treball en equip i la creativitat són els altres pilars fonamentals d'aquesta metodologia d'aprenentatge.

Durant aquests quinze dies els alumnes de 2n van desenvolupar diferents rols del món de la restauració i van crear el seu propi restaurant virtual. Primer van haver de pensar el tipus de restaurant que volien; van decidir-ne el nom i el logotip, la ubicació i la filosofia de treball. Tot seguit, van crear el menú i la carta en diferents idiomes, van marcar els preus i van redactar la recepta de dos plats. El dimecres de la primera setmana van visitar el mercat de fruita i verdura de Valls i els comerços locals per conèixer de primera mà els productes de temporada i saber-ne els preus.

 

{joomplucat:126 limit=6|columns=3}

 

Una de les activitats que més va agradar als alumnes va ser l’enregistrament audiovisual, al laboratori de Ciències de l’institut, de l’elaboració d’una salsa del seu menú. També van fer un plànol i una maqueta virtual de l’interior del local i dels equipaments de l’entorn mitjançant una aplicació de disseny 3D. I, per últim, van obrir perfils en les diferents xarxes socials per fer visible el seu negoci.

La realització del projecte va ser tot un èxit, com demostren les pàgines web i la valoració final per part de l'alumnat.

 

{joomplucat:127 limit=2}

 

{joomplucat:128 limit=5|columns=3}