Inauguració del curs acadèmic als CFGS

2019 09 30 inaguració cfgs 5 El 30 de setembre a la tarda, el President de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, va fer la lliçó inaugural del curs acadèmic 2019/2020 per a l’alumnat de 2n dels CFGS.

Rovira de seguida va captar l’atenció dels joves amb les seves vibrants paraules ja que, després de fer-los una breu pinzellada de la seva vida, els va parlar de l’Alt Camp com una “terra d’oportunitats”, d’un lloc on poden construir el seu futur. “No inicieu res sense un projecte, no us enfronteu a un somni inexistent. Convertiu-lo en el vostre objectiu de vida i us en sortireu”. Aquesta va ser una de les idees centrals del seu discurs, durant el qual anà repassant uns quants casos d’èxit de joves de la comarca que, després de treballar-s’ho de valent, han aconseguit construir-se un futur en el món empresarial.

Per acabar, els llegí el seu ”decàleg de l’èxit a la terra de les oportunitats”, amb idees com: voleu, parleu idiomes, innoveu, compartiu, estimeu la terra...

Finalment, els obrí les portes de la Cambra de Comerç en el cas que tinguin dubtes o si volen rebre ajuda a l’hora d’embarcar-se en algun projecte empresarial.