Setmana Europea de l’FP

És una iniciativa de la Comissió Europea, en què participa l'Institut i que té com a objectiu fer més atractiva l'FP a través d'una combinació d'activitats a nivell europeu que volen mostrar la potencialitat dels estudis d'FP.

Amb el títol, "Vivències laborals", Antonio Martínez, exalumne del centre del CFGS de Mecatrònica, ha vingut a fer una xerrada als alumnes de CFGM de la família de Fabricació Mecànica durant la qual els ha fet una reflexió sobre la importància de tenir uns estudis professionalitzadors a l’hora d’incorporar-se al món laboral. A partir de les seves vivències els ha demostrat la importància que té fer els estudis en aquesta etapa de la vida (ara que són joves), quan no es tenen les altres obligacions que comporta la vida més endavant. També els ha parlat de la importància de construir itineraris formatius professionalitzadors al llarg de la seva vida. 

Podeu trobar informació d'aquesta activitat i de les altres que es realitzen en el marc de la Setmana Europea de la Formació Professional a la web de la Comissió Europea, clicant aquí.

 

 

2019 10 15 setmana FP 1