La Marató de TV3

2019 10 15 la maratóAvui, 15 octubre, hem començat els actes de difusió de La Marató d’enguany, dedicada a les malalties minoritàries.

Elena Ferré Navas, infermera divulgadora de la Fundació La Marató de TV3, ha estat tot el matí fent xerrades a l’alumnat de CFGM de les diverses branques, als grups de 4t d’ESO i de Batxillerat; a la tarda també en farà per al grup de CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria.

Aquest any, la 28a edició de La Marató de TV3, es farà el 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries. Desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca i, dins de la promoció social prèvia a la Marató, ara comencen la campanya de difusió amb les sessions informatives als centres educatius i cívics de tot Catalunya.

Aquestes xerrades estan coordinades per la Fundació La Marató de TV3 i tenen el suport dels equipaments del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les sessions informatives les imparteixen professionals de la salut amb el suport de material gràfic i de la projecció d’un vídeo didàctic, que ha estat contrastat i avaluat pel grup d’experts que assessora La Marató.

L’objectiu d’aquesta acció és donar a conèixer el tema que es tractarà a La Marató i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Ja podeu fer el vostre donatiu aquí!

 

maartó 2019