Projecte InJué

2019 10 15 PROJECTE INJUÉ 1El 15 d’octubre, dos membres de l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp, van fer una xerrada sobre cooperativisme a l'alumnat de 2n del CFGM de Gestió Administrativa.

Aquest curs els alumnes de Gestió engegaran un projecte de creació d’una cooperativa d’alumnes en el marc del programa Injué, promogut per la Diputació de Tarragona, juntament amb la Fundació URV. El repte que treballaran serà la promoció d’àpats de quilòmetre zero. Aquest projecte és transversal i hi participa el professorat de diferents mòduls que s’imparteixen en aquest cicle. El centre ja compta amb l’experiència de la creació d’una cooperativa d’alumnes que es va fer el curs passat amb els alumnes de 4t d’ESO, que aquest curs tindrà continuïtat. Per tant, el centre comptarà enguany amb dues cooperatives d’alumnes.

La cooperativa ja ha estat constituïda i els alumnes estan molt engrescats per començar a preparar les activitats dintre del marc de la seva cooperativa.

L’objectiu del professorat d’aquest departament continuarà essent educar en els valors emprenedors i de l’economia social i solidària.

Departament d’Administració i Gestió

 

2019 10 15 PROJECTE INJUÉ 1

 

2019 10 15 PROJECTE INJUÉ 2