Cooperatives d’alumnes

2019 11 11 signatura conveni 4rt eso 1Durant la segona setmana de novembre, les dues cooperatives d’alumnes del centre han signat el conveni de col·laboració amb l’Institut. Gràcies a la signatura del conveni entre els presidents de les cooperatives i el director del nostre centre, Josep Maria Soler, el centre es compromet a cedir els espais necessaris per preparar les cooperatives, i els alumnes a fer-ne un ús responsable durant el desenvolupament de les seves activitats.

La cooperativa de 4t d’ESO, el president de la qual és Marc Cano, farà activitats de lleure a l’hora del pati amb la finalitat d’obtenir fons per fer la sortida de final d’etapa d’ESO.

 

2019 11 11 signatura conveni 4rt eso 2

 

D’altra banda, la cooperativa d’alumnes de 2n de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, el president de la qual és Daniel Ulloa, dintre del marc del programa InJué impulsat per la diputació de Tarragona juntament amb la fundació URV, portarà a terme activitats de promoció i distribució d’àpats de quilòmetre 0 i de proximitat.

 

2019 11 11 signatura conveni segon gestió administrativa

 

Ambdós projectes permetran als alumnes participar en la creació i gestió d’una cooperativa d’una forma vivencial i experimental amb els valors cooperatius que li són propis com els de democràcia, igualtat i solidaritat.