Projecte Guia’m 2019-20

2019 11 11 FINAL GUIAM 2El dia 11 de novembre es va acabar el Projecte Guia’m, impulsat en el marc del Pla d'Acció Tutorial.

Aquest projecte s’havia iniciat el 30 de setembre amb l’objectiu de ser un procés d'acolliment i de seguiment en què l’alumnat de 3r d’ESO s’encarrega de proporcionar ajuda i orientació als que comencen el primer curs a l’Institut.

El procés del Guia’m s'ha fet mitjançant quatre trobades guiades de tutoria durant les quals s'han desenvolupat activitats compartides entre 3r i 1r d’ESO.

L'objectiu principal del projecte ha estat ajudar, guiar, contribuir i afavorir l'inici de curs del nou alumnat ja que, de vegades, els canvis resulten difícils. I, pel que fa a l’alumnat de 3r, s'ha pretès donar-los responsabilitats ja que és una edat complicada i plena de canvis propis del moment que estan vivint.

Amb aquest projecte esperem, que tothom se senti més còmode a l’Institut i també que ajudi a créixer els alumnes dels dos nivells que hi estan implicats.

Volem agrair la tasca de tots els professors que han fet possible que es dugués a terme el Projecte, i també a l'alumnat del CF de Grau Superior d'esports l’excel·lent tasca de dinamització de la jornada de cloenda.