Entrenaments d'skills 2019

L’Institut Jaume Huguet organitzà els entrenaments d'skills 2019. El 12 de desembre, a l’Institut Jaume Huguet es van organitzar els entrenaments dels Campionats de catskills de les especialitats de Mecanitzat amb fresadora CNC-07 i d’Ofimàtica i finances. El coordinador de l’skill 07, Jesús Rovira, i la cap d’estudis d’FP coordinadora de l’skill OF, Montserrat Velasco, amb l’ajuda de Francesc Guivernau, M. Àngels Armengol i Neus Budesca, van fer possible el desenvolupament de la diada, amb la presentació inicial, desenvolupament de les proves, dinar de germanor, segona part de les proves, i finalment, el reconeixement a les tres primeres posicions dels entrenaments, amb un petit obsequi i berenar subministrat per l’empresa col·laboradora de pràctiques d’FCT i Dual EUROPASTRY.

Els entrenaments van ser oberts a tot l’alumnat inscrit, tant per als titulars com per a l’alumnat suplent, els tutors de l’alumnat van poder seguir la prova de ben a prop i col·laborar en la resolució de dubtes dels participants.

Com a novetat tenim l’skill OF que és el primer cop que s’organitza, cosa que ha fet que l’entrenament hagi estat molt profitós per a tenir contacte amb aquesta nova modalitat i poder encarar el campionat de Catskills amb més seguretat.

Els centres que van participar en la modalitat OF van ser l’Escola Tècnica de Girona, l’Institut Carles Vallbona de Granollers, l’Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona, l’Institut Giola de Llinars del Vallès i I’Institut Jaume Huguet de Valls, amb un total de 9 alumnes participants. Les tres primeres posicions van ser per a Joel Clota i F. Rafael Domingo de l’Ins Jaume Huguet, i Joel Rodríguez de l’Ins Carles Vallbona.

Els centres que van participar en la modalitat 07 van ser l’Escola d’aprenents SEAT i l’Institut Jaume Huguet, amb un total de dos alumnes, la Laura Morató i el Marc Rodríguez respectivament.