Matilda, el musical

A220BA46 9E50 4DA2 A1FA AFAA40C6B9CDAhir, 17 d’abril, havíem d’estrenar el musical MatildaL'alumnat de la matèria optativa de Teatre musical de 3r d'ESO, amb la col·laboració d'alumnes de 2n i de 4t d'ESO, i professorat cantaire, al costat de l'orquestra de l'Institut, hauríem presentat per al públic de Valls i comarca, al Teatre Principal de Valls, Matilda. Estàvem preparant una adaptació catalana del musical anglès de D. Kelly i T. Minchin que encara ara triomfa a Londres i que està basat en la novel·la de R. Dahl del mateix títol.

Aquesta representació forma part del Treball per projectes de 3r d’ESO dedicat al món dels musicals, que havíem començat al centre just la setmana abans del tancament pel confinament.

L’obra està dirigida pels professors Miquel Simón i Claustre Pallarès, de música i teatre respectivament; la professora Rosa Batalla és l’encarregada de vestuari, maquillatge i atrezzo. 

Aquí teniu un fragment de la cançó "Que ningú no ho noti" que l'alumna Aina Morató, la nostra Matilda, ha gravat des del seu confinament per recordar-nos que un dia sortirem al carrer i, quan sigui possible, continuarem preparant per a tots vosaltres aquesta obra.

I arribarà el dia de l'estrena. I tot anirà bé 🌈.