Xerrades d'exalumnes de DAM/ASIX

2020 11 30 lluís casadevallLluís Casadevall va fer una xerrada als alumnes el 30 de novembre a alumnat de la Família d’Informàtica i Comunicacions. 

El Lluís, que havia estudiat DAM/ASIX al nostre centre, es va adreçar als alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM) i Administració de Sistemes Informàtics (ASIX).

Per videoconferència, els va explicar la seva experiència en el CFGS i la seva incorporació al món laboral quan va anar a viure a Barcelona ja que allà hi ha moltíssimes ofertes de feines. Posteriorment va marxar als Estats Units a treballar i estudiar a la universitat. Va remarcar la importància de dominar l'anglès en el món professional i també els explicà com són els estudis en altres països. 

Afegí la importància d’Infojobs  i de tenir un bon perfil actualitzat amb el Linkedin. A més, els va animar a fer cursos gratuïts en diferents webs per tal d'ampliar coneixements, i sempre tenir un projecte propi.

L’experiència del Lluís permet visualitzar les possibles sortides professionals dels cicles d’informàtica i la importància d'aquests estudis per després poder-los aplicar professionalment. 

Els alumnes van agrair la xerrada i es van engrescar fent-li força preguntes. 

Gràcies, Lluís, per voler compartir la teva experiència!

2020 11 30 lluís casadevall2