Got Talent Especial Musicals

2021 12 22 got talent 3

Aquest matí després del pati s’ha fet la la primera edició de Got Talent Especial Musicals, que és la cloenda del Treball per Projectes sobre els musicals que han dut a terme els alumnes de 3r d’ESO durant les darreres setmanes. Dalt de l’escenari i davant dels companys d’ESO, han demostrat les seves habilitats artístiques i el domini de la llengua anglesa. Finalment, a partir de la valoració dels espectadors, s’ha triat el grup guanyador, que ha estat 3r D amb la interpretació de la cançó “Friend like me” d’ALADDIN

Imitant el programa televisiu, els professors que formen part de la comissió de Festes, Rosa Manchobas, August Riera i David López, han fet de jurat avaluador, juntament amb la professora d’anglès Rocío Mejías.

3r A ha interpretat “Oh happy day” de SISTER ACT; 3r B, “You can’t stop the beat” de HAIRSPRAY; 3r C, “Supercalifragilisticexpialidocious!” de MARY POPPINS; 3r D, “Friend like me” d’ALADDIN, i 3r E, Adams family del musical del mateix nom.

Els alumnes, han hagut de preparar tot el material per a la representació, i també s’han donat premis de les diferents categories especials: la millor decoració escènica ha sigut la de 3r A; la millor edició de vídeo, la de 3r E; el millor disseny de la façana del teatre, la de 3r C; el millor vestuari i maquillatge, 3r B i, finalment, el millor pòster i disseny del díptic, 3r D.

Enhorabona a tots, perquè heu fet una gran feina durant tots aquests dies i avui se n’ha vist el resultat final!

 

(Properament us anirem penjant aquí els vídeos que han editat els alumnes i més fotografies. Estigueu atents!)