Xerrada del CFGS de Transports i Logística

2022 01 26 logística 2

Els professors de la Uniersitat Rovira i Virgili Josep Enric Mañé Lorán i Ángel Gutiérrez De Lama van fer, el passat 26 de gener, una xerrada als alumnes del CFGS de Transports i Logística. Va ser organitzada pel Departament de  Comerç  amb l’objectiu de  visualitzar les oportunitats dels estudis que estan fent i perquè coneguessin les sortides universitàries i empresarials que tenen els estudis de Transport i Logística.

Mañé, a més de professor de la URV, és enginyer, director d’una empresa dedicada a la logística i director del màster en Direcció d’Operacions Logístiques. I Ángel Gutiérrez, a més de professor de la URV i d’aquest màster, és treballa en direcció de processos, producció i projectes en la industria química.

Durant la xerrada, a més a més de parlar de les sortides universitàries i empresarials, van exposar temes de societat, comerç, negocis i mercat d’aquest sector empresarial. Després van fer un col·loqui on els alumnes van resoldre alguns dels dubtes que tenien sobre casos reals dels estudis, especialment alguns de relacionats amb el transport internacional, emmagatzematge, logística producció, tractats internacionals de comerç, etc.

També van parlar sobre la possibilitat de fer el Màster de Transport i Logística. Els dos ponents, que també són els que van impulsar aquesta titulació a la URV, els van aconsellar de fer-lo encara que no puguin obtenir el títol de màster però si un certificat de realització del curs. La titulació de Grau Superior no els permet tenir el títol de màster, però si en el futur acabessin estudis universitaris llavors sí que automàticament obtindrien el Màster.