Projecte solidari a l’Institut

FLYER.JPG BLANC

Aquest any, els alumnes del PFI Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic de l’Institut, han engegat un nou projecte, “El lanyard solidari”, en col·laboració amb la Creu Roja de Valls, amb l’objectiu de treballar de forma transversal diferents continguts de la part professional i general del cicle formatiu.

El projecte consisteix en l’intercanvi de cintes clauer (lanyards, en anglès) per aliments. Tota la recaptació es donarà al banc d’aliments de la Creu Roja de Valls per ajudar a famílies que ho necessitin i per als nens refugiats d’Ucraïna.

Els alumnes del cicle han fet tot el procés creatiu, des del disseny de la imatge corporativa (nom i logotip del projecte), fins al disseny del producte (model, colors, text), i també totes les tasques administratives que calen, com la comanda a l’empresa proveïdora i la fixació dels aliments per intercanviar, que han seleccionat juntament amb la Creu Roja de Valls.

També han preparat la promoció del projecte, i per això han creat la pàgina web i els comptes a les xarxes socials (Instagram, Facebook, TikTok), on promocionarem el projecte; també han dissenyat els fulletons publicitaris per penjar al centre i en diferents punts de la ciutat de Valls per donar ressò al projecte solidari.

La part final del projecte serà la parada solidària que muntaran a l’entrada de l’Institut i en diferents punts de la ciutat, per aconseguir la fita de recaptar un gran volum d’aliments.

Aquest tipus d’activitat fa que els alumnes tinguin la possibilitat de practicar en un entorn real, i puguin viure l’experiència de la venda i atenció al client en primera persona, a part de prendre consciència de la solidaritat 

Us convidem a participar en aquesta gran experiència solidària!

 flyer.JPG REDACTAT