• 977 60 09 38
  • e3004611@xtec.cat
  • Accés
Institut Jaume HuguetInstitut Jaume Huguet
  1. Inici
  2. Actualitat
  3. Notícies
  4. Activitats al centre
  5. L'optativa El món microscòpic coneix les fermentacions

Activitats al centre

14 novembre 2022

L'optativa El món microscòpic coneix les fermentacions

2022 11 11 FERMENTACIONS 1L'alumnat de l'optativa de 2n d'ESO El món microscòpic ha començat l'estudi dels microorganismes a partir de les fermentacions. Per conèixer la fermentació alcohòlica han elaborat vi de gerds i nabius, i cervesa de gingebre. En cada experiment han observat les llevadures al microscopi fent-ne una tinció. Aquesta setmana han començat a fer vinagre per conèixer la fermentació acètica. 

Ara caldrà esperar unes setmanes perquè els bacteris facin la seva feina i puguem tenir vinagre de gerds i vinagre de gingebre. 

  

FERMENTACIONS
FERMENTACIONS
FERMENTACIONS
FERMENTACIONS
FERMENTACIONS

  • Institut Jaume Huguet
  • C/ Creu de Cames, s/n, 43800 Valls
  • 977 600 938
  • 977 612 565
  • e3004611@xtec.cat

 

  • Xarxes Socials
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Alumnat
  • iEduca
  • Moodle
  • Google Clasroom
  • Weeras
  • Professorat
  • Esfer@
  • SAGA
  • ATRI
  • BID
  • Additio
© 2023 Institut Jaume Huguet

Menú principal

  • Actualitat
    • Notícies
    • Reviscola
    • Informa
    • Sant Jordi
  • Oferta educativa
    • Estudis
    • Programes
    • Departaments
    • Borsa treball
  • Guia del centre
    • Presentació
    • Organització
    • Documentació
    • Serveis a empreses
    • Serveis
    • Calendari
    • Llibres de text
  • Secretaria
  • Cerca
  • Accés