• 977 60 09 38
  • e3004611@xtec.cat
  • Accés
Institut Jaume HuguetInstitut Jaume Huguet
  1. Inici
  2. Actualitat
  3. Notícies
  4. Activitats al centre
  5. Xerrades sobre alimentació

Activitats al centre

24 novembre 2014

Xerrades sobre alimentació

Va analitzar els factors que influeixen en l’alimentació (preferències alimentàries, influència de la societat i les famílies, publicitat, etc.), el procés de la nutrició, els grups d’aliments, la funció dels nutrients i la piràmide de l’alimentació saludable.

Sobretot els va insistir en la necessitat d’esmorzar bé per poder rendir en els estudis. Destacà que haurien de menjar diàriament llegums i làctics mentre que haurien de restringir el consum d’embotits i d’aliments massa rics en greixos i sucres.

També els parlà del comportament i les qualitats dels diferents olis quan es fregeix, de les bondats de beure aigua, del nombre convenient d’àpats al dia (no se n’haurien de saltar cap) i, finalment, de les característiques que hauria de tenir un sopar ideal.

  • Institut Jaume Huguet
  • C/ Creu de Cames, s/n, 43800 Valls
  • 977 600 938
  • 977 612 565
  • e3004611@xtec.cat

 

  • Xarxes Socials
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Alumnat
  • iEduca
  • Moodle
  • Google Clasroom
  • Weeras
  • Professorat
  • Esfer@
  • SAGA
  • ATRI
  • BID
  • Additio
© 2023 Institut Jaume Huguet

Menú principal

  • Actualitat
    • Notícies
    • Reviscola
    • Informa
    • Sant Jordi
  • Oferta educativa
    • Estudis
    • Programes
    • Departaments
    • Borsa treball
  • Guia del centre
    • Presentació
    • Organització
    • Documentació
    • Serveis a empreses
    • Serveis
    • Calendari
    • Llibres de text
  • Secretaria
  • Cerca
  • Accés