Espai Lila a la biblioteca

En el marc dels diversos actes que s’han organitzat amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, la biblioteca del centre ha preparat una modesta exposició de llibres d’autores significatives de la literatura universal. Noms consagrats com Montserrat Roig, Mercè Rodoreda, Isabel Allende, Jane Austen, Agatha Christie... o d’altres més actuals com Care Santos i Laura Esquivel conformen la petita mostra que romandrà oberta al llarg d’aquesta primavera. Com a novetats destaquem els dos volums ─recollits sota el títol Contes de bona nit per a nenes rebels─ de biografies de dones que han destacat en diversos àmbits.

A més, aprofitant que el nostre institut, durant la setmana al voltant del 8 de març, va adoptar simbòlicament el nom de la coneguda escriptora i professora vallenca Margarida Aritzeta, se li ha dedicat també un dels prestatges de l’expositor amb títols com Grafèmia, Bandoler, Emboscades al Gran Nord...

Tant la Comissió de la Biblioteca com la d'Igualtat confien que aquesta iniciativa contribueixi a fer visible entre la comunitat educativa el decisiu paper de les dones en el panorama literari.

 

espai lila cartell