Prou LGTBIfòbia!

lgtbi 2 El 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, amb l’objectiu de fomentar el respecte cap a totes les orientacions sexuals.

Per això, la Comissió d'Igualtat va preparar un parell d’activitats per a l’alumnat d'ESO, que hem hagut de repartir en dos dies per culpa de la pluja del dia 17.

Per començar, el mateix dia 17, abans del pati, es van mirar i comentar dos vídeos a les classes d’ESO: un sobre l’origen de la bandera gai i l'altre sobre la distinció entre sexe, gènere i orientació sexual. A més, a través de material divers, van conèixer la definició de cadascuna de les lletres de la bandera LGBTI, també coneguda com a bandera gai o bandera de l'arc de Sant Martí.

I avui, 24 de maig, hem fet la segona part de la commemoració, que la pluja també ens ha deslluït, ja que pensàvem dibuixar les sigles LGTBI+ al pati, i que l'alumnat les omplís vestit amb samarretes del color corresponent a cada franja de la bandera, però no ha pogut ser... Només hem pogut muntar i fotografiar, a la pista coberta, les diverses franges de la bandera LGTBI+ tal com es veu a la fotografia. 

#StopLGTBIfòbia

Comissió d'Igualtat

 

lgtbi 1

 

lgtbi 1

 

lgtbi 6