Nova wifi

2020-01-30-LaClauDelConeixement_7.jpg

La clau del coneixement: projecte mòbils.edu L’institut té, des del novembre, una nova infraestructura informàtica que permet l’accés a Internet via wifi de tots els membres de la comunitat educativa. El professorat del centre i els visitants que pertanyin a una comunitat educativa ho poden fer mitjançant la xarxa Eduroam; l’alumnat hi pot accedir amb una contrasenya que canvia cada setmana per motius de seguretat. Amb això es pretén substituir la connexió per cable dels portàtils i la incorporació de dispositius mòbils en les activitats de classe.

La Comissió TAC, dins el projecte mòbils.edu i aprofitant la nova infraestructura, ha dissenyat l’activitat La clau del coneixement. Aquesta activitat té per objectiu conscienciar l’alumnat de la importància de la seguretat en l’ús de contrasenyes, promoure l’ús d’aplicacions mòbils i donar píndoles de coneixement.

Cada setmana es difon la clau d’accés a la wifi en un rètol amb una breu explicació del contingut educatiu que es vol donar a conèixer, un codi QR amb un enllaç per ampliar la informació, una imatge, les dates de validesa i el logo de la Comissió TAC.

La comunitat educativa, alumnat i professorat, també hi participa aportant idees per a noves claus, píndoles de coneixement o de caràcter organitzatiu. Si tens alguna idea, ens la pots fer arribar omplint aquest formulari, identificant-te prèviament amb l’usuari i contrasenya de l’Institut.

Vegeu-ne alguns exemples: