Jubilació del Ramon Domènech

L’acte se celebrà en el transcurs del dinar de Nadal al qual assistiren l’homenatjat amb la seva esposa i el seu fill, acompanyats d’amics i dels membres de la direcció del centre, companys i excompanys del claustre de professors. En el transcurs del parlament d’agraïment per part del director, aquest li va lliurar una placa de reconeixement en nom del centre.

Ramon Domènech ha estat vinculat a l’Institut des de l’any 1982, quan va entrar-hi com a professor. Han estat, doncs, més de 35 anys dedicats a la docència, anys en què va ser molt apreciat pels alumnes i, en especial, pels seus companys de la família professional d’electricitat.

En el decurs de l’acte, i en acabar el dinar, va continuar el reconeixement de la dedicació docent del Ramon amb el lliurament d’obsequis de part dels seus companys de departament i també dels seus companys i excompanys del claustre.

Finalment, el Ramon Domènech va fer llegir unes paraules d’agraïment per totes les mostres d’afecte, i es va oferir per a qualsevol cosa que el centre o els seus excompanys puguin necessitar.

 

RAMON 3

 

RAMON2