V Jornades Esportives de Sant Joan Bosco

Els alumnes del CFGS d’Ensenyament i animació socioesportiva van preparar i dirigir les activitats per a tot l’alumnat del centre.

Es va poder gaudir amb diversos jocs i esports, dividits en dos grans grups. D’una banda, les activitats competitives futbol, el bàsquet 3x3 i el tennis taula; i les no-competitives, com l’escalada o el judo. A qui li agrada fer equilibris, va poder fer slackline i malabars. Sobretot les noies se la van passar d’allò més bé fent zumba.

Uns quants alumnes i professors van decidir sortir fora del centre: els amants de les bicicletes van fer una sortida amb BTT per camins de Valls i una bona colla van fer una caminada fins a Masmolets.

I, a qui no li agrada moure’s gaire, va poder jugar a escacs, fer bitlles fineses o participar en un taller de primers auxilis −on van aprendre quins passos cal seguir per reanimar una persona amb aturada cardiorespiratòria.

Per acabar, dues novetats d’enguany: la primera, que van ser que els alumnes de 3r d’ESO els que es van encarregar de preparar l’esmorzar amb coca i xocolata per finançar-se el viatge de final d’ESO; i la segona, que la Comissió d’Escoles Verdes va tornar a vendre broquetes de fruita per esmorzar.

Gràcies, a tots els responsables de preparar unes activitats tan participatives!

 

BOSCO esmorzar

 

BOSCO cAMINADA2

 

BOSCO bici

 

bosco judo

 

BOSCO TWISTER2

 

bosco judo

 

BOSCO ESCACS2

 

BOSCO ESCALADA

 

BOSCO TENIST

 

BOSCO ZUMBA

 

BOSCO bitlles

 

BOSCO monitors

 

BOSCO salut

 

BOSCO PISTES