Acte de jubilació de Jordi Tuset

Durant l’emotiu acte que es va fer al Restaurant Casa Fèlix de Valls coincidint amb la celebració de Sant Joan Bosco, el Jordi va estar acompanyat de familiars, representants institucionals, amics i companys de la comunitat educativa. Per part de l’Ajuntament de Valls, hi van ser presents el regidor d’Ensenyament, Martí Barberà; d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, i de Cultura, Marc Ayala. També hi van ser presents Marcel·lí Morera, en representació de la Cambra de Comerç, i el pare Font, de l’entitat Associació Solidària del Lledó, La Taulada.

Vam començar l’acte amb la presentació i benvinguda per part de l’actual director del centre, Josep M. Soler, que va donar pas a un vídeo amb un recull de la trajectòria vital i professional de l’homenatjat en què s’harmonitzaven diferents imatges que han marcat la trajectòria del nostre institut aquests darrers 18 anys.

 

 

TUSET CORAL

 

A continuació, un grup de professors del centre va oferir una intervenció musical que va donar pas a la part més institucional de l’acte. En primer lloc, l’inspector del centre Josep Ramon Tarragó, en representació de la direcció dels Serveis Territorials, va adreçar unes emotives paraules destacant la tasca de Tuset al capdavant de l’Institut. Tot seguit, per delegació de l'Alcalde, el regidor d’Ensenyament Martí Barberà també va remarcar la feina feta pel Jordi en els tres àmbits municipals que estaven representats en el dinar: l’ensenyament, la cultura i l’ocupabilitat, aspectes que han guiat, segons Barberà, bona part de les actuacions de Tuset com a director.

 

TUSET INSPECTOR

 

TUSET barberà

 

Tot seguit, Josep M. Soler, en nom de tota la comunitat educativa de l’Institut, va reconèixer sincerament la trajectòria professional de Tuset, la gran dedicació i el compromís que ha tingut vers l’Escola durant tots els anys en què n’ha exercit la direcció. Durant el seu discurs, Soler va qualificar Jordi Tuset com a mestre de mestres, i li agraí d’una forma ben sincera el compromís i l’estima que ha demostrat pel centre tots els anys en què hi ha treballat, des del 1994 quan va entrar-hi com a professor de Ciències Experimentals, al 1996 quan començà a ser-ne el Coordinador d’ESO i, de manera destacada, des del setembre del 2000 fins el desembre del 2018 en què n’ha estat el director. Soler parlà també del tarannà proper i, alhora, decidit i visionari, que ha fet avançar pedagògicament i organitzativament l’Institut i que, de retruc, també ha contribuït a la innovació i la millora contínua de l’educació a la ciutat de Valls.

Finalment, després del lliurament dels regals i obsequis de part dels companys i excompanys del Claustre de professors, Tuset va agrair als assistents totes les mostres d’afecte rebudes des del moment en què va anunciar la seva jubilació, i especialment, les rebudes durant aquest acte.

 

TUSET ASSISTENTS2

 

TUSET DIRECTORS

 

TUSET REGAL