Activitats de Nadal

2019 12 20 got talent 2 Avui l’alumnat d’ESO s'ha acomiadat abans de vacances de Nadal fent unes quantes activitats ludicoculturals.Per una banda, la Comissió d'Escoles Verdes i la Comissió de Valors han unit esforços per treballar el valor de la sostenibilitat, i s’han dut a terme una sèrie de tasques al voltant de la pel·lícula d'animació La princesa Mononoke, del director japonès Hayao Mizayaki: en primer lloc, l'alumnat ha interpretat, en grups, el valor simbòlic dels personatges, i, després, col·lectivament, han confeccionat un mural. La pel·lícula és una gran metàfora sobre l'actual situació d'emergència climàtica que estem vivim i l'actuació fonamental del éssers humans per revertir-la.

I per l’altra, s’han fet dues sessions (una per a cada cicle d’ESO) del concurs Got Talent, presentat per la professora Míriam Rubio i durant el qual una colla d’alumnes han demostrat les seves grans habilitats artístiques davant d’un jurat molt exigent, format pels professors David López, Rosa Manchobas i Neus Torres. Després han fet cagar el tió, que ha estat molt generós amb tothom, ja que els ha cagat una samarreta tècnica amb el logotip del centre.

Durant el Got Talent de 1r cicle, s’han lliurat els premis del concurs “Mi historia de miedo en cinco palabras” que han fet els alumnes de 1r d’ESO a les classes de llengua castellana.

 Enhorabona, artistes, i BONES VACANCES!