VI Jornades Esportives

El 30 de gener van tenir lloc les VI Jornades esportives amb motiu de Sant Joan Bosco. Com els darrers cinc anys, vam celebrar la tradicional festivitat de Sant Joan Bosco al nostre centre fent una jornada esportiva durant mig matí. Els alumnes del CFGS d’Ensenyament i animació socioesportiva van tornar a ser els encarregats de preparar i dirigir les activitats, i també de coordinar el bon funcionament dels controls de participació de l’alumnat.

Cal dir que, tant les activitats competitives (futbol, bàsquet 3x3 i tennis taula), com les no-competitives (escalada, twister, just dance), van estar plenes de gent durant tota l’estona. Destaquem a més que enguany que la zumba es va fer al gimnàs va tenir molts més participants perquè l’espai ho permetia.

També va augmentar la participació dels alumnes i professors que van sortir a fer activitat esportiva fora del centre, ja que el grup de gent que van anar fins a Masmolets caminant va ser molt nombrós, i els amants de les bicicletes van fer una bona sortida amb BTT pels voltants de Valls.

I els que no tenien gaires ganes de bellugar-se van jugar a escacs, a bitlles fineses o van participar en un escape room o en taller de primers auxilis.

Finalment, cal dir que l’alumnat de 4t d’ESO es va encarregar de preparar el ja tradicional esmorzar de coca i xocolata per finançar el viatge de final d’ESO, i que la Comissió d’Escoles Verdes va preparar broquetes de fruita per a qui tenia ganes de menjar saludablement al final del matí.