Lliçó inaugural de Batxillerat

2020 10 08 GENÍS VIVES 6 3 Aquest matí, l’alumnat de 1r de Batxillerat ha assistit a la lliçó inaugural del curs 2020-2021 impartida per l'exalumne Genís Vives Cantero.

La sessió, que s’ha desenvolupat telemàticament, ha començat amb la presentació del nou curs a l’Institut Jaume Huguet per part del director, Josep M. Soler, que ha destacat l’aposta de l’equip directiu per aconseguir la docència presencial en tot el Batxillerat. Tot seguit, ha cedit la paraula al Genís, que va acabar el Batxillerat al centre l’any 2017; ara està estudiant Dret a la Universitat de Barcelona i és membre del Consell de l'Alumnat de la Universitat.

El Genís ens ha explicat la seva experiència durant la seva etapa al Jaume Huguet i ha destacat alguns aspectes importants com ara el Treball de Recerca; també ens ha tranquil·litzat sobre la dificultat dels exàmens de selectivitat. Després ens ha parlat de com és la vida universitària, de les experiències i els amics que s’hi fan, de la importància d’assistir a classe cada dia, etc.

En resum, el Genís ens ha donat molt bons consells per encarar el Batxillerat correctament, i ens ha animat per a la vida universitària.

Moltes gràcies, Genís!

Alumnes de Periodisme- 1r BAT

8 d'octubre 2020