Lliçons inaugurals a CFGM i CFGS

2020 09 28 inauguració CFGS 2Els dies 28 de setembre i 5 d'octubre els cicles de Grau Superior i de Grau Mitjà, respectivament, van assistir a la lliçó inaugural impartida per l'exalumne Joan Amill.

Les dues sessions es van desenvolupar telemàticament. Inicià l'acte el director, Josep M Soler, presentant el nou curs acadèmic a l'Institut Jaume Huguet. Feu una valoració de la posada en marxa del curs i donà molt ànims a tot l'alumnat en començar aquest atípic curs, un curs en què l’equip directiu ha fet totes les accions necessàries per garantir que les classes es desenvolupin normalment de forma presencial.

A continuació va cedir la paraula a Joan Amill. Ens explicà que va cursar un CFGM de Mecanització i un de grau Superior de Mecatrònica, tots dos al nostre centre. Completà la seva formació amb un grau en Enginyeria Mecànica a la URV. Avui en dia és propietari d'una empresa del sector de la Fabricació Mecànica.

L'alumnat escoltà amb molta atenció la conferència i, en acabar, feren moltes preguntes, cosa que indica que van trobar interessants les vivències d'un alumne com ells que ha arribat a ser tot allò que havia somiat.

Amb aquests dos actes es va donar per inaugurat el curs acadèmic 2020-21 per als cicles formatius de l'Institut Jaume Huguet.