Acte de graduació de cicles formatius 2021-22

2022 06 16 GRADUACIÓ FP 25 RET

Ahir al vespre, a la pista coberta del centre, es va fer l’acte de graduació de tots els grups de cicles formatius de l’Institut. Va ser l’acte de graduació de la 97a promoció de la formació professional i va comptar amb l’acompanyament musical de la nostra orquestra. 

Primer es van repartir els diplomes als millors expedients de cada curs, tant de primer com de segon, que van ser entregats pel director, Josep M Soler, i la cap d’estudis d’FP, Montse Velasco.

Els millors expedients per famílies professionals van ser per a:

-Família de Comerç i Màrqueting: del CFGM d’Activitats Comercials: David Garcia Segovia de 2n i de 1r Màximo Martínez Puertas del CFGS de Transport i Logística de 1r ha estat Marc Ferré Gabarró. Del PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic Agustín Gallo Garcia

-Família de Sanitat: del CFGM de Cures d’Auxiliars d’Infermeria, Ingrid Capdevila Oliva del torn de matí i Susana Celeste Vera Bogado, del torn de tarda.

-Família d’Administració i Gestió: del CFGM de Gestió Administrativa la Núria Molnar Batuza de 2n i l’Eva Solanes Queralt de 1r. Del CFGS d’Administració i Finances, Diego Cardoso Díez de 2n i Núria Magrané Roset de 1r. 

-Família d’informàtica i comunicació: del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de 2n, Gerard Anton Moreno Gràcia i de 1r Marc Padró Busquets Ros. I del CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Iker Tintor Caba de 1r i del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa de 2n, Jordi Alsina Gavarró i Biel Espolet Dominguez. Finalment per la FP Bàsica d’Informàtica d’oficina, David Fenoy de Miguel

-Família de Fabricació Mecànica: del CFGM de Mecanització, Quim Prats Cases de 2n i de 1r Mohamed Benlachehab. Del CFGM de Soldadura i Caldereria, Juan Manuel Echevarri Gómez de 2n i Ferran Delgado Falomí de 1r. Del CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica, de 1r Dídac Vallès Boldú i Dídac Amorós Ferré de 2n. Del CFGS de Programació de la Producció en Fabricació Mecànica de 1r Jordi Vallvé Sarrà.

-Família d’Instal·lacions i Manteniment: del CFGS de Mecatrònica Industrial del 2n curs l’Oscar Pozuelo Pitarch i de 1r Joan Maria Rúa Emilio. 

-Família d’Electricitat i Electrònica: CFGM d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques, de 2n Pol Avellà Vivancos i de 1r Alejandro Leiva Bueno. Del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial, Miquel Marco Ramos de 2n i de 1r Pau Domenech Cobo. Del PFI d’Auxiliar de Muntatges d’Instal·lacions Elèctriques d’Aigua i Gas, Ruben Ramos Gómez.

-Família d’Esports: del CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva Aina Palau Àlvaro i de 1r, Julen Tiscar Sánchez. 

Tot seguit, es van lliurar els premis als millors treballs del mòdul de Projectes.

David Garcia Segovia, de 2n d’Activitats Comercials

Núria Irene Molnar Butuza, de 2n de Gestió Administrativa

Raúl Núñez Colomé, de 2n de Soldadura

Pol Avellà Vivancos, de 2n d’Electricitat

Joan Corominas, Gerard Moreno i Pol Riba, de 2n de SMIX

Aina Palau Alvaro, de 2n d’EAS

Dídac Amorós, Albert Jordan i Jose L Muot, de 2n de Disseny

Jordi Ribellas, Eloy Altozano, de 2n d’ASIX

Josep M Cortés, Bryan Montes i Oscar Zafra, de 2n d’AIRI

A continuació, Andreu Montserrat, alumne que va obtenir una medalla en el certamen de l’SpainSkills en l’especialitat d’Electricitat, va explicar la seva experiència en la competició.

Després es van lliurar les beques ANESPRO, patrocinades per dues empreses col·laboradores amb la fundació, Essity i Infordisa. El representant d’Essity, Pere Marc Franquet, director de recursos humans, lliurà les beques econòmiques per als millors expedients que inicien un CFGS industrial i que provenen d’un CFGM i Batxillerat. Aquest any corresponen a: per al CFGS de Programació per la Producció a l’Èric Fernández Grau i Anase El Ghalbzouri El Ayad de Batxillerat per al CFGS en Mecatrònica Industrial. Tot seguit, el representant d’Infordisa, Jordi Ferrando, lliurà la beca per al CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Iker Tintor Caba, que prové del CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

També es van lliurar diplomes de participació als vuit alumnes que han estat seleccionats per fer un Erasmus a Sicília i que són: Judit Almansa Olmo d’Activitats Comercials; Quim Torrell Llagostera, Adrià Pujol Ríos i Nil Bellido Mira de 2n de Mecanització; Andrea Vizcaíno Fernández i Dúnia Juárez Blasco,  de CAI, i Clàudia Adrián Crespo i Jaume Sendra Ribas, de 2n de Gestió Administrativa. Com que ells estan en aquest moments fent l’estada, va recollir els diplomes la Coordinadora de mobilitat, Sònia Bové.

Tot seguit es va fer un reconeixement als alumnes que van participar al concurs L’última paraula dins la Xarxa Empresa FP. Són tres alumnes del CFGS d’Administració de Sistemes Infomàtics en la Xarxa, que van aconseguir arribar a la final; són: Fernando Cardeña, David Bové i David López.

Finalment va arribar el moment més esperat de la festa, el del repartiment de les orles a tots els grups que acaben la seva etapa educativa. Van anar pujant tots a l’escenari i van rebre les orles de mans del seus tutors.

Van tancar l’acte les paraules d’agraïment del director del centre, Josep M. Solé.

Moltes gràcies a tots els assistents a l’acte, enhorabona als guardonats i molta sort en el futur, tant professional com personal, als que acabeu els vostres estudis a l’Institut Jaume Huguet! Esperem que us hi hàgiu sentit ben acollits perquè #TotsSomJaumeHuguet!