Bon estiu!

2020 07 01 Treballem per tenir ho tot a punt el setembreEncetem el juliol però enguany no podem dir encara que comencem vacances.

I és que no hem acabat del tot el curs 2019-2020, un curs ben especial marcat pel tancament del centre a partir del 13 de març, pel confinament per culpa del coronavirus, i un curs que acabarem de forma virtual el 6 de juliol, ja que fins aquest dia el professorat de 2n de Batxillerat farà classes virtuals de preparació per a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) que tindran lloc del 7 al 10 de juliol.

Un curs, també, que no hem acabat com hauríem volgut, fent les festes de graduació amb l’alumnat que acaba etapa educativa, les quals hem hagut de fer de forma també virtual aquí.

I tampoc no ens hem pogut acomiadar com caldria del professor, professores i membre del PAS que es jubilen enguany. Són el Ramon Andreu, professor del departament d’Humanitats; l'Àngels Armengol, de Gestió Administrativa; Lluïsa Barbarà, d’Activitats Comercials; Fàtima Lladó, de Ciències Experimentals, i Joan Furné, un dels conserges del centre. Des d’aquest espai els desitgem molta sort d’ara en endavant i esperem que ben aviat els puguem fer el comiat que es mereixen després de tants anys de dedicació al nostre Institut.

 

El departament d’Humanitats sí que va fer un dinar per celebrar la jubilació del professor Ramon Andreu i n’ha volgut compartir les imatges amb tots nosaltres.

 

I, per acabar, al centre, seguim treballant per acollir les noves famílies i per preparar el curs 2020/2021 amb les mesures necessàries.

Us desitgem que passeu un bon estiu i esperem retrobar-nos el setembre per encetar el curs vinent amb la nova normalitat que representa el control del coronavirus.

Bon estiu!