Formació AICLE del professorat

Per aquest motiu, es van duent a terme diversos programes com el Grup d’Experimentació pel Plurilingüisme (GEP) o, actualment, el Tractament Integrat de Llengües (TIL). A més a més, especialment en el cicles formatius, continuem apostant per l’AICLE (Aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera).

En aquest sentit, el curs anterior, diversos professors del centre ja s’havien format a Alemanya i, aquest estiu passat, del 16 al 21 de juliol, la professora Sònia Bové també ho va fer. Durant tot aquest curs, traslladarà la seva experiència a la resta del professorat de cicles perquè puguin continuar implementant la introducció de les llengües estrangeres, especialment l’anglès, en els diversos aprenentatges professionals.

Bové, professora del CFGM d’Activitats Comercials, va a anar a Rovaniemi (Finlàndia), com hem esmentat del 16 al 21 de juliol, gràcies a una de les estades de mobilitat del professorat que ofereix el Departament d’Ensenyament en el marc de la formació en AICLE; aquesta activitat forma part del Servei de programes i projectes de Foment dels Ensenyaments professionals. Durant la setmana de formació, va aprendre moltes experiències pràctiques d’ús de l’anglès a l’aula i obtingué una bona quantitat de materials que serviran per introduir l’anglès de forma pràctica en moltes unitats formatives dels cicles formatius del nostre centre.

 

finlàndia 1

 

finlàndia 2

 

finlàndia 3