The Magic of Musicals-2023

2023 12 20 musicalsAquesta setmana tots els alumnes de 3r d’ESO han fet un viatge a través del món dels musicals. Per començar han fet una sèrie d’activitats per saber què és un musical i han descobert els musicals que s’han representat en el nostre institut durant els darrers anys. També s’han desplaçat virtualment cap al West End de Londres i han fet diverses activitats per conèixer millor aquest gènere teatral.

Una vegada han tingut clar què és un musical i quins són els que es representen a Londres, han participat en la ruleta de la sort per saber quin és el musical que els toca representar. A partir d’aquest moment és quan ha començat la feina que més els ha agradat: preparar la representació.  Per dur-ho a terme, s’han hagut de dividir en grups i elaborar les següents tasques:

- Decorar la porta de la classe com si fos el teatre on es representa aquest musical a Londres.

- Fer el cartell que n’anunciarà la representació.

- Ambientar i decorar l’escenari on es gravarà la cançó.

- Representar la cançó.

- Gravar-la i editar-la.

No cal dir que el treball en equip ha estat molt important, ja que s’ha necessitat de tothom perquè el producte final fos brillant, des dels directors, els decoradors, actors, actrius, maquilladors, responsables del vestuari i editors.

Per acabar, s’han hagut de posar en la pell dels actors i han representat una cançó d’un dels musicals del West End de Londres, n’han fet la gravació i finalment l’han editat. El producte final del projecte ha estat l’elaboració d’aquest vídeo, l'elaboració del making of i la participació en un GOT TALENT en què els altres grups de l’ESO decideixen per votació quin és el millor.

Aquests són els musicals que han representat; ara us convidem a veure'n el resultat i a valorar vosaltres mateixos la gran feina que han fet els nostres alumnes: (cliqueu per veure els vídeos)

3A "School Song" del musical Matilda

3B "Prince Ali" del musical Aladdin

3C "Beggin" del musical Jersey Boys

3D "Johnny B. Goode" del musical  Back to the Future

3E "I'm Rocking now" del musical  Mrs. Doubtfire

L’equip de professores de Llengües estrangeres que hem dirigit aquest projecte volem felicitar les cinc classes per la implicació que han tingut aquests dies, les ganes de col·laborar i el gran treball en equip que han fet.  Tot això queda reflectit en el vídeo final que tots cinc grups han elaborat.

Moltes felicitats i esperem que seguiu treballant amb aquestes ganes i motivació!

Departament de Llengües estrangeres

(Aquí trobareu més informació del projecte)