L’Institut, designat centre TIL pel departament d'Ensenyament

El nostre institut és un dels disset centres de Secundària (a més de sis escoles de Primària) inclosos en el programa TIL (Tractament Integrat de Llengües) que el departament d'Ensenyament desenvolupa. Ja amb l’experiència, des de fa dos cursos, com a centre GEP (Grup d’Experimentació Plurilingüe), ara es fa un pas més cap al treball col·laboratiu entre el professorat, cap al desenvolupament competencial de l’alumnat amb un aprenentatge més actiu, significatiu i profund a través de les llengües.

En aquesta trobada, celebrada a la Casa del Mar de Barcelona, es van presentar els objectius d’aquest programa i també l’assessorament que rebrà el professorat al centre al llarg del curs, i es va exposar l’experiència que ja han desenvolupat quatre centres escolars del país en aquest tractament integrat de llengües.

Una jornada que incentiva l’Institut Jaume Huguet a treballar amb l’objectiu de millorar la competència lingüística i comunicativa de l’alumnat, perquè considerem que aquesta és una de les claus de l’èxit escolar.

TIL2