Beques ANESPRO-SCA

La Fundació ANESPRO, ja fa vint-i-dos anys, es va proposar d’incentivar els alumnes que accedien a la Universitat provenint dels Cicles Formatius de Grau Superior, i als alumnes de Batxillerat que accedien als Cicles de Grau Superior de l’Institut Jaume Huguet.

Aquest curs, la Fundació Anespro ha incorporat unes noves bases a les beques, i l’empresa SCA, a través de la seu de Puigpelat, les ha patrocinat. Pere Marc Franquet, responsable de formació contínua de l’empresa, va manifestar que aquest tipus d’iniciatives confirmen la vocació d’SCA per potenciar el talent més jove, i reafirmen el seu compromís amb el territori.

En aquesta 22a edició, han obtingut les beques en les modalitats corresponents els alumnes següents:

-Modalitat de millor expedient acadèmic de Cicle Formatiu de Grau Mitjà que accedeix a un Cicle Formatiu de Grau Superior a l’Institut Jaume Huguet, 200 € per a Andrés Díaz Oncius, que ha passat a cursar el CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes.

-Modalitat de millor expedient acadèmic de batxillerat de l’Institut Jaume Huguet que accedeix a un Cicle Formatiu de Grau Superior a l’Institut Jaume Huguet, 200 € per a Antonio García Gallego, que ha passat a cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

Assistiren a l’acte de lliurament dels guardons, el responsable de formació contínua a SCA, Pere Marc Franquet, el secretari i vicepresident de la Fundació ANESPRO, Rafel Castells i Jordi Tuset.