Matrícules d’Honor

matrícules honorUn cop feta l’avaluació final de 2n de Batxillerat, l'Institut ha concedit quatre matrícules d’honor als alumnes que han acabat el Batxillerat amb el millor expedient acadèmic.

A banda de ser un reconeixement a l’excel·lència en els estudis, el fet d’obtenir Matrícula d’Honor els permetrà gaudir de la gratuïtat de la matrícula del primer curs de carrera universitària.

Els alumnes que han excel·lit aquest curs han estat: Ferran Beltran Torrellas, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol cursar un doble grau de Dret i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; Maria Olivé Roselló, del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar un doble grau d’Economia i Filosofia a la Universitat de Girona; Clàudia Salvat Figueras, del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, que vol cursar Filologia Anglesa a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i Clàudia Vidal Garriga, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, que vol cursar Odontologia a la Universitat de Barcelona.

En el decurs de l’acte acadèmic de la festa de graduació de final de curs de l’Institut, que tindrà lloc al Centre Cultural Municipal el dia 6 de juny, aquests alumnes rebran el diploma acreditatiu.

Enhorabona, Ferran, Maria, Clàudia S. i Clàudia V., perquè l’esforç fet durant tot el Batxillerat ha obtingut un premi ben merescut!