Catskills amb el Conseller Bargalló

2019 11 20 recepció conseller 3 El conseller d'Educació Josep Bargalló va rebre els membres de l'equip català de Formació Professional, Catskills el passat 20 de novembre.

L'acte va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, i hi van assistir els 31 alumnes catalans que van resultar guanyadors de la competició catalana i, després, van participar al campionat SpainSkills.

Quatre d’aquests alumnes són del nostre centre: Guillermo Martínez, guanyador de l'or en la seva especialitat, la de Mecanitzat amb Fresadora de CNC; Xavier Insa, en disseny industrial CAD, i Eloi Vives i Daniel Sanjuan, en robòtica mòbil. Van assistir a l’acte de recepció juntament amb els seus professors, Josep M. Magrinyà i Raül Garcia, i el director, Josep M. Soler. Durant el senzill acte celebrat al Palau de Pedralbes es va presentar un vídeo resum de la participació de la formació professional catalana a l'SpainSkills.

En el decurs de l'acte, on també hi va intervenir el Director General de Formació Professional Inicial, Joan Lluís Espinós, el conseller Bargalló, va felicitar els alumnes premiats i els animà a continuar formant-se. També va posar en valor la formació professional catalana i la va definir com una estructura d'estat.

D'aquesta manera aquests quatre alumnes de la formació professional de l’Institut conclouen la seva participació en la competició i, alhora, obren la porta a nous alumnes del centre que, en diferents especialitats, comencen aquests dies les seves respectives participacions als entrenaments Catskills 2019 per assolir la preparació que els permetrà tenir uns bons resultats en la propera edició del Catskills 2020. 

2019 11 20 recepció conseller 1

 

2019 11 20 recepció conseller 2