CatSkills de Mecatrònica

2019 11 26 ENTRENAMENT CATSKILLS 3 Els alumnes Carles Bonastre Figuerola i Pau Espelt Baltà van participar en els entrenaments del Catskills de Mecatrònica.

Tots dos són alumnes de 2n del CFGS d'Automatismes i Robòtica industrial a l'Institut i van fer l'entrenament a la seu de FESTO de Barcelona durant els dies 26 i 27 de novembre.

El dia 26, l'entrenament va començar amb la presentació de Catskills i del funcionament de la competició. Tot seguit es van fer simulacions de les proves: muntatge complet d'una estació classificadora i una prova de programació.

L'endemà, els equips van integrar dues estacions automatitzades i van fer-ne la programació corresponent. A més, cal destacar que aquest any hi ha una prova nova que és valorar l’optimització i l'eficiència energètica.

Aquests entrenaments tenen com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l'alumnat en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, i també una experiència personal enriquidora. Al mateix temps, el centre educatiu i el professorat que participa en la preparació de l'alumnat intercanvia experiències i estableix xarxes de col·laboració entre els centres i les empreses que hi participen.