Olimpíada de Biologia 2020

2020 02 08 olimpíades Bio 3El 8 de febrer, vàrem participar en l'Olimpíada de Biologia 2020. Ester Ferré, Yeray Ramírez, Joan Tous i Marina Vidal, alumnes de 2n Batxillerat, van anar a la Facultat de Química i Enologia, al campus de Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona; allà hi van fer la prova teòrica, que va consistir a resoldre un exercici tipus test de 50 preguntes de múltiple opció relacionades amb el temari oficial de la matèria de Biologia de Batxillerat.

Durant la realització de la prova, que va tenir una durada de 2 hores, al professorat de secundària i als altres acompanyants, Cristina Valls i Anna Borrull presentaren el seu llibre Ciencia low cost. Guía práctica de actividades indagatorias sobre ciencias de la vida para secundaria, un recurs molt útil per al professorat de ciències experimentals per tal que els nostres alumnes puguin assolir la competència cientificotecnològica.

Per finalitzar el matí, professors de la URV van impartir una xerrada informativa a l’alumnat i als acompanyants sobre els graus de biociències que ofereix la URV.