Matrícules d’honor de Batxillerat

2020 05 29 matrícules dhonor 2019 2020Un cop feta l’avaluació final de 2n de Batxillerat, l’Institut ha pogut concedir tres matrícules d’honor a l’alumnat que ha acabat els seus estudis amb els millors expedients acadèmics.

Són Mar Oller, Joan Tous i Cèlia Moncosí. A banda de ser un reconeixement a l’excel·lència en els estudis, el fet d’obtenir Matrícula d’Honor els permetrà gaudir de la gratuïtat de la matrícula del primer curs de carrera universitària.

L'alumnat que ha excel·lit en la promoció de Batxillerat 2018-2020 ha estat: Mar Oller, que vol cursar el grau de Global Studies/Estudis Globals a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; Joan Tous, que vol fer Biologia a la Universitat de Barcelona; Cèlia Moncosí i Mireia Fernández, que volen cursar el Doble grau d'Educació Infantil i Educació Primària amb menció en anglès a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Volem que aquest espai serveixi com a felicitació pública ja que enguany no podran rebre durant l’acte acadèmic de graduació el corresponent diploma acreditatiu del premi que han obtingut.

La quantitat d’alumnes que aquest curs s’han graduat amb una nota extraordinària en el Batxillerat posa en valor el nivell d’excel·lència en aquesta etapa educativa al nostre centre.

Enhorabona, Mar, Joan, Cèlia i Mireia, pels magnífics resultats que heu aconseguit! L’esforç i el treball continuat durant tota l’etapa ha obtingut la recompensa que desitjàveu!