Guanyadors Programa VallsInnova

2020 06 01 premi innova QUATREUn grup d’alumnes de cicles formatius de Grau Superior han guanyat la primera edició del Programa VallsInnova.

Són Jacob Lozano, que cursa el cicle formatiu de Grau Superior en Disseny de Fabricació Mecànica; Joan Carles López, el CFGS de Mecatrònica; Hayat El Jaghdal i Martí Llamas del CFGS d’Administració i Finances.

Cinc equips de l'Institut Jaume Huguet hi han participat durant aquest curs 2019-20. Quatre van passar a la gran final i un n’ha resultat el guanyador.

Aquest premi és el resultat del treball que han fet els alumnes durant tot el curs. El programa té com a objectiu ensenyar els futurs professionals a innovar utilitzant la metodologia Desing Thinking. La seva feina ha estat possible gràcies a l'estreta col·laboració amb les empreses FM Logístic, Kellogg's, Prats Internacional Brands i Vallsgenera que els van proporcionar reptes reals per desenvolupar el mètode innovador. També donem les gràcies a Induct, que ha fet l'enllaç i la dinamització de tot el procés.

En definitiva, aquest és un bon exemple d’una experiència emprenedora d’èxit que ha donat, als nostres alumnes, l'oportunitat d'aprendre d'una forma aplicada i en contacte amb els reptes reals que tenen les companyies en el seu dia a dia.

Enhorabona Jacob, Joan Carles, Hayat i Martí!