Premis de Recerca de l’IEV

2020 07 03 PREMI IEVCèlia Moncusí Aubia i Cristina Roset Prats han obtinguts dos accèssits pels seus treballs de recerca de 2n de Batxillerat.

L’acte de lliurament del IV Premi Josefina Cardó a treballs de Recerca de Batxillerat convocat per l'Institus d'Estudis Vallencs es va fer, el 3 de juliol al pati de Sant Roc de l'IEV, en un format senzill i adaptat a la normativa sanitària. Les dues premiades van estar acompanyades per familiars i per les tutores dels treballs.

La Cèlia i la Cristina van aconseguir dos accèssits, dotats amb 150€ més la col·lecció Valls i la seva història, en la quarta edició del Premi Josefina Cardó de treballs de recerca de Batxillerat relacionats amb l’Alt Camp, i centrats en l’àmbit de les ciències socials i les humanitats.

El treball de la Cèlia es titula "Les matemàtiques, una assignatura pendent?", i va ser dirigit per la professora Isabel Tuset, i el de la Cristina Roset Prats, "Estereotips de gènere en el món laboral", i fou dirigit per la professora Naoual M'hir

Enhorabona, Cèlia i Cristina, per l’esforç i la qualitat del vostre treball, i també a les tutores Isabel i Naoual, pel suport donat durant l’elaboració del treball!