Nit de Premis de Valls

2020 09 19 nit premis Destaquem el reconeixement a Jordi Tuset per la seva tasca en pro de l'FP i el 26è Premi Escola Empresa concedit a BonÀrea Valls.

Durant la 37a edició de la Nit de Premis de Valls que es va celebrar dissabte passat, 19 de setembre, Josep M. Soler, en representació de l’Institut Jaume Huguet i de la Fundació Anespro, va lliurar el XXVI Premi Escola-Empresa a Victòria Recasens, de l’empresa BonÀrea de Valls.El Patronat de la Fundació Anespro, va decidir atorgar el premi Premi Escola Empresa a BonÀreaValls de la Corporació Alimentària Guissona com a reconeixement al compromís i la implicació de l’empresa amb la formació professional. La relació de BonÀrea amb Valls va començar l’any 1999 amb l’obertura de la primera botiga a la carretera de Montblanc, i el 2015 va ampliar les instal·lacions en el mateix espai que encara ocupa avui; posteriorment, el 2018 van obrir una segona botiga i una benzinera al Polígon Industrial. Des de fa anys, BonÀrea ha col·laborat amb la formació de joves estudiants de cicles formatius de la família professional de Comerç, que s’imparteixen a l’Institut Jaume Huguet, per tal d’afavorir i facilitar les practiques en un entorn real i així la futura inserció laboral d’aquests alumnes

A més, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls va fer un reconeixement especial al nostre exdirector Jordi Tuset Vallet per la seva tasca en pro de l’FP al centre i al davant de la Fundació ANESPRO, per millorar la preparació dels alumnes de cara a la incorporació en el món de l’empresa.

A causa de la pandèmia l’acte d’enguany va tenir un format diferent al dels altres anys, i no es va poder fer el sopar que era habitual, sinó que es va fer el lliurament al claustre de l’antic convent del Carme. L’acte va ser conduït per Cristina Murillo i Ricard Farré, i el va presidir l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Durant l’acte es van lliurar diversos premis, entre els quals volem destacar també el XXXII Premi Rodon-Giró de treballs d’investigació històrica, que va rebre un exalumne nostre, Albert Oliva Ramal.

Enhorabona, Jordi, per aquest reconeixement tan merescut!