Júlia Rull Sans, premi de recerca

2020 11 07 premi Júlia RullJúlia Rull Sans ha obtingut un dels premis que atorga la Universitat de Lleida per als treballs de recerca presentats l’any 2020.

La Júlia va acabar el Batxillerat al nostre institut el curs passat. El treball de la Júlia, titulat 100 anys d'alabastre a Sarral. Elements per a l'estudi de l'apogeu i de l'impacte socioeconòmic de la manufactura de l'alabastre durant el període 1960-1980, és un dels dos guanyadors en la àrea juridicoeconòmica i de turisme, i va ser tutoritzat pel professor del centre Antoni M. Marsal. En l’actualitat, la Júlia està cursant primer curs del doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses i de Finances i Comptabilitat a la URV, Facultat d’Economia i Empresa de Reus. 

Des de fa disset anys la Universitat de Lleida promou la investigació i el rigor entre els alumnes de Batxillerat i de cicles formatius de grau superior i, amb aquesta intenció, convoca quinze premis (dotze per a temàtiques generals i tres per a específiques). Tenint en compte la situació actual, no se sap encara quan es podrà fer el lliurament dels premis.

Enhorabona, Júlia!

 2020 11 07 premi Júlia Rull 2