Cristina Roset Prats, premi de recerca

2021 02 10 PREMI Cristina Roset PratsCristina Roset Prats, exalumna de Batxillerat de l'Institut, ha guanyat el premi Maria Dolors Vives i Rodón concedit per l’Ajuntament de Valls.  El lliurament del guardó es va fer el 10 de febrer al Saló d’actes de l’Ajuntament, durant un acte presidit per l’alcaldessa Dolors Farré i el regidor d’Igualtat  Jordi Cartanyà.

El premi se li ha concedit pel seu treball de recerca de 2n de Batxillerat titulat «Estereotips de gènere en el món laboral» i està dotat amb 290 euros. L'Ajuntament de Valls atorga el premi Maria Dolors Vives i Rodón al millor treball de recerca de batxillerat i treball de síntesi de cicles formatius de grau superior basats en estudis de dones i gènere.

El treball va ser tutoritzat per la professora Naoual M'hir i hi exposa els motius que fan que els estereotips de gènere encara siguin presents en el món laboral en qualsevol sector i per què segueixen vigents encara en ple 2020 (quan va fer el treball). També repassa la història del moviment feminista fins a l’actualitat. En el cas de Valls, també s’hi troben dades reals sobre la distinció de gèneres depenent de la feina que es fa.

Enhorabona, Cristina, perquè la feina feta ha obtingut una bona recompensa!

 

2021 01 11 PREMI Cristina Roset Prats