Beques Ramon Barbat i Miracle

2021 03 08 beques barbat El 5 de març Albert Granell i Pablo Morales van rebre una de les beques Ramon Barbat i Miracle promogudes per la Fundació Ciutat de Valls. L’acte es va fer a l'Hotel Class de Valls; es van lliurar els diplomes de la 16a edició de les beques Europa i de la 4a edició de les beques Ramon Barbat i Miracle que atorga la Fundació Ciutat de Valls als estudiants universitaris i de formació professional que complementen els seus estudis a l'estranger mitjançant estades com les del Programa Erasmus.

L'acte va ser presidit per l'alcaldessa de Valls Dolors Farré i el Conseller d'Empresa i Coneixement Ramon Tremosa. En el seu parlament, Tremosa va encoratjar els joves que van recollir els diplomes a sentir-se plenament europeus i a va posar en valor el bagatge que suposa la formació a l'estranger.

Les beques de la Fundació Ciutat de Valls compten amb diverses empreses patrocinadores i mecenes que les otorguen.

De l'Institut Jaume Huguet, Albert Granell i Pablo Morales són els dos estudiants de CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma que l'any passat van complementar la seva formació a Valguarnera, Itàlia, on van ser-hi dos mesos amb el finançament del Programa Erasmus en què participa l'Institut; van rebre el diploma que els acredita com a beneficiaris de la beca Ramon Barbat i Miracle promoguda per la Fundació Ciutat de Valls.

Juntament amb l'alumne Pablo Morales, acompanyat pel director de l'Institut Jaume Huguet, Josep M. Soler, a l'acte del lliurament hi va assistir el Sr. Gustau Barbat i Gili i la seva germana Montserrat, fills de l'empresari vallenc Ramon Barbat i Miracle i patrocinadors de les beques que reben els alumnes Erasmus de formació professional.